lørdag den 4. juli 2015


Halloooo :) :) nej  jeg er IKKE stoppet med at strikke, tværtimod , jeg har bare ikke haft så meget, tid at få lavet noget færdigt og  som sædvanlig det er så  bare lige mig :)  har jeg flere ting igang på en gang , samtidig er der så også en del der skal monteres!!.
Jeg har istedet  lavet lidt  dekorationer m.m  som jeg har på mine andre  blogs, ( og som jeg håber i kommer forbi en gang imellem i er hjertelig velkommen ) .
Når jeg er færdig med min uddannelse 2  oktober . skal til eksamen i September !! , ja når jeg er færdig SÅ BLIVER DER RIGTIG TID TIL DET HELE, så det glæder jeg mig til .
Alligevel kunne jeg ikke dy mig for at andet end at  besøge Karen Becker idag


http://karen-becker.dk/butik

http://karen-becker.dk/aktiviteter


Jeg fik købt  garn til en bluse ., som jeg har STRIKKET EN AF FØR, nu  har jeg bare lyst til at strikke den i en anden farve, så både opskrift bluse og farve som jeg har bestemt mig for, har bare kørt rundt i mit hoved, så ja der er så ikke andet at gøre end at besøge Karen og få købt garnet.
Blusen som jeg vil strikke igen er fra DROPS , den er strikket i bomuld - lin

Som der ses på billedet  på siden , har jeg strikket den som opskriften viser, nu vil jeg prøve i de blå nuancer i Bomuld - lin  farve nr 21  samt den  isblå farve 16  fra  Drops Cortton Viscose
jeg tror det bliver pænt :)
:) 


Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn




ONLINE



Runde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn